Underbara Spelare

Under mina år på SSO har jag lärt känna många spelare vissa underbara och vissa lite mindre trevliga. Några av dessa spelare fögyller verkligen min tillvaro och jag blir glad av att se dem, alla har en unik plats i mitt hjärta. Jag tänkte göra några inlägg med några spelare i varje, de blir som mitt tack till dessa underbara personer. Vissa av dessa spelare känns det som att jag kännt sen urminnes tider och andra har jag precis fått möjligheten att lära känna. Då börjar vi.
 
 
Sophia Goldlake, hon är verkligen min allra käraste syster. Hon betyder allt för mig och i spelet följs vi åt hela tiden. Vi hjälper varandra i svåra situationer och finns alltid där för varandra. Sen vi både blev star rider har vi kunnat  utforska Jorviks alla hemliga platser tillsammans och bara myst på. Jag vore ingenting utan min syster och hon bland de underbaraste människorna jag vet. Jag älskar dig Sophia, du är unik och helt underbar.
 
 
En annan underbar spelare är...
 
Emmanuelle Monsterland, detta är en spelare som jag lärde känna en natt någon gång i januari. Om jag inte minns fel så tror jag vi diskuterade plugget, livet på universitet/folkhögskola/högskola. Han skulle jag nog säga är en av mina bästa vänner på SSO. Han får mig alltid att le och vi har väldigt intressande konversationer och diskussioner. Det känns som att vi kan prata om allt mellan himmel och jord och allt känns så naturligt. Tack för att jag har fått möjligheten att lära känna dig. Du är en underbar person som sprider glädje vart du än går! Tack för att jag fått träffa just dig och tack för att du lyser upp min tillvaro. Älskar sättet du skriver på, helt underbart (läs sista meningen i chatten) Som sagt, Tack för att du är du!
 
 

Säg hej till Gun

Utöver Haley har jag även ett account på den brittiska servern, cupcake valley. Hennes namn är Gun Mountainstorm och hon har bott i Moorland stallet i 2 år nu tillsammans med sina tre hästar. Denna karaktär skapades lite hastigt en dag och jag tänkte inte igenom varken namn eller utseende särskilt mycket. Har därför gjort små förändringar allt eftersom jag fått sc (via värdekoder som star stable lagt ut) osv. Hennes namn passar dock hennes explosiva och hetsiga personlighet så jag var inte helt fel ute ändå. 
 
Opalwarrior 15 årig valack av rasen jorvikiskt varmblod, hennes trotjänare och bästa vän. Han skulle bära Gun över eld och vatten, de kompletterar verkligen varandra. Gun har själv sagt att hon inte vore hel utan sin Opalwarrior och hon påstår sig ha hört han svara detsamma tillbaka. 
 
 
Hawkeye är en hingst på 10 år av rasen andalusier. Han kom till Gun som ett wildcard, han var oinriden och hade inget hyfs alls, han gjorde som han själv kände. Sen han blev en del av hennes team har han utvecklats som individ och blivit mer säker tillsammans med människor. Men ibland får Gun smaka på gruset då hans busiga sida tittar fram.
 
 
Skywalker, eller Anakin han också kallas är en jorvikisk ponny valack på 13 år som är väldigt vis för sin ålder. Han gör det som är rätt i alla lägen och skulle aldrig göra någon besviken. Han är en väldigt speciell och kraftfull ponny och när han släpper in dig i sin bubbla då är ni varandras för evigt
 
 
 

Klonen Dolly

Jag och Angel sprang förbi fåret Dolly idag, Angel tyckte det var lite obehagligt då hon ännu inte har vant sig vid får. Men vi lyckades ändå stanna och ta en bild. Visst ni att fåret Dolly är världens första klonade däggdjur?  
 
 
 

RSS 2.0