Kontrast

Som rubriken avslöjar ska jag prata om kontraster, konraster mellan verkligheten och star stable. I star stable har våren/sommaren kommit till spelet och det är grönt gräs och blommorna poppar upp överallt. Utanför mitt fönster är det i skrivande stund, snöstorm. Bara inatt har det kommit 1 dm snö! Därför känns det lite skumt att logga in och mötas av sommar och spelare som rider runt i shorts och linne. Det blir en liten krock i min hjärna men man tar sig förbi det. Detta kan dock resultera i att jag klär mig väldigt varmt i spelet för att jag påverkas av kylan i verkligheten. Enda stället som känns "rätt" att vara i just nu är Den gömda dinosauriens dal där det är snö och kallt. Men jag håller mig ändå till mina smultronställen, speciellt i skördebygden, som sagt där känner jag mig hemma.
 
Har ni något liknanade "problem" eller är jag kanske helt ensammen med att ha dessa tankar? Kommentera gärna.
 
Jag och Elsa då dinodalen just hade öppnat
 
 
 

Vad kan detta vara?

Idag har denna sneakpeak från sso-teamet börjat kretsa på olika sociala medier och det kastas upp teorier efter teorier om vad nästa uppdatering kommer vara. Jag känner mig helt clueless faktiskt men jag tycker det är väldigt kul då sso gör såhär. Det bygger upp stämningen inför uppdateringen och man får lite tid att grubbla och förundras, sånt gillar jag.
 
Vad tror ni om nästa uppdatering?
 
 
Bild från star stables facebook-sida
 
 

Hoppas

Jag har ju tidigare berättat lite om min förkärlek till Skördebygden och just i detta inlägg tänkte jag rikta fokus lite extra mot Jarlassons gård på paddockön. Utöver de glömda hedarna är detta ett ställe som jag ofta besöker och kan stanna länge, ibland någon timme. Något som jag däremot har saknat är en butik, visst, det finns en butik där du kan köpa mat till din häst samt ett försäljningsstall. Bredvid Doriths hus finns det en stängd butik och jag har länga undrat när och om den kommer öppna. 
 
Är det något speciellt som ni önskar ska komma till spelet eller något ställe ni vill ska öppna? Lämna gärna en kommentar.
 
 
 
 

RSS 2.0